Kezdőlapra

 

'Annavölgy-községért' kitüntetésben részesült
2015. évben

 

 

néhai Farkas József

 

Farkas József 1961-től 1985-ig vett részt a helyi ifjúsági mozgalomban, és szinte a kezdetektől annak vezetőjeként dolgozott. Minden idejét és energiáját az ifjúság nevelésére, kulturális és sportprogramjainak szervezésére össz- pontosította. Mindig a bányásztársadalom és Annavölgy felemelkedéséért dolgozott. Mint ifjúsági vezető, jó kapcsolatot alakított ki a helyi, a járási, és a megyei szervezetekkel. Áldozatos munkájának köszönhető, hogy az annavölgyi ifjúsági szervezetet példaként emlegették Komárom-Esztergom megyében. Lelkiismeretes, odaadó munkáját több ízben országos kitüntetésekkel is elismerték.
 
1995-től a kultúrotthon igazgatójaként, 1996-tól az Annavölgyi Bányász Nyugdíjas Szakszervezet elnökeként is részt vállalt községünk társadalmi életéből.
 
2002-től 2006-ig az önkormányzat képviselő-testületének tagjaként, szabadidejét feláldozva tevékenykedett a közösség érdekében, nevéhez több fásítási program füződik. Mindig nyitott szemmel járt, észrevételeit, javaslatait mindenkor megosztotta képviselőtársaival, barátaival, szűkebb közösségével. Munkáját a tenniakarás, a lelkiismeretesség, a precizitás jellemezte, mélyen hitt a közösség összetartó erejében.

 

Vissza